Kontakt LeasingSpejder

Har du brug for at få fat i os?

Skriv en mail til os her.

Har du brug for at få fat på os? Så kan du udfylde en formular her til højre, hvis du er til den slags. Ellers kan du også bare sende os en ganske almindelig mail.

Skriv til Christian!

Tilbuddene er lige om hjørnet!

1

Udfyld formularen

2

Modtag op til 3 tilbud

3

Vælg det bedste!

Christian Berndt

Indehaver, LeasingSpejder

Lær mere om leasing!

Der er masser af viden derude. Start her!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det?

Det er fuldkommen gratis at få et tilbud fra vores samarbejdspartnere gennem os. Vi tjener en beskeden sum til at dække vores omkostninger fra den partner, du eventuelt ender med at købe en bil fra. Det betyder også, at du ikke “spilder” nogens penge, hvis du bare er lidt nysgerrig.

Hvor hurtigt går det?

Der er altid minimum ét tilbud leveret inden for 24 timer – og typisk inden for de første par timer på en arbejdsdag. Fordi vi håndplukker de af vores leverandører, der bedst kan opfylde dine behov, kan der nogle gange gå lidt længere tid, før du har fået alle dine tilbud.

Hvordan behandles mine oplysninger?

Med varsomhed og fortrolighed. Det betyder også, at dine oplysninger aldrig bliver delt uden din accept – og der er fuld synlighed ift. hvem, der får dem. Du kan læse mere om dét i vores privatlivspolitik og cookie-deklaration, som du finder ved at scrolle ned i bunden af siden.

Hvem giver tilbuddene?

Det afhænger af, hvad du søger. Vi kontakter vores samarbejdspartnere, når du har udfyldt kontaktformularen. Det betyder, at vi kan håndplukke den bedste partner til lige netop dit behov. Vores partnere er spredt ud over hele landet, og de har mange års erfaringer i at hjælpe danskerne med at finde drømmebilen.

Få op til 3 tilbud!

Indhent op til 3 tilbud - du får det første inden 24 timer!

Hvad siger vores brugere?

Vores brugere er vores kerne - se hvad de siger.

Efter at have udfyldt formularen på LeasingSpejder blev vi kontaktet af et par forskellige selskaber, og kun 1 uge efter stod foran vores opgang! Mega fedt.

Mathias

Ballerup

Hurtigt, nemt og fand… billigt i forhold til andre steder på nettet! Vi fik den nærmest alt for billigt haha 🙂 Tak for hjælpen!

Nina & Thomas

Frederikssund

Havde fået nyt job og skulle aflevere den gamle bil tilbage til det gamle firma. Så var det lækkert at få 3 hurtige tilbud med både god leveringstid og en skarp pris. 

Patrick

Horsens

Troede jeg skulle have en leasingbil, men det var meget billigere at finansiere den, fordi det bare er en Up. Alle 3 tilbud var faktisk finansering, det er ret god stil.

Majken

Varde

få op til 3 tilbud på din drømmebil

Det har aldrig været nemmere at finde den billigste & bedste leasingudbyder.